CIO Services Blog - Nederlands

Tangolessen in outsourcing

Tangolessen in outsourcing

Een outsourcing relatie gaat pas functioneren wanneer de hooggespannen verwachtingen van het eerste uur worden vervangen door meer realistische uitgangspunten.Een outsourcing relatie gaat pas functioneren wanneer de hooggespannen verwachtingen van het eerste uur worden vervangen door meer realistische uitgangspunten.

It takes 2 to tango – Outsourcing onderzoek

It takes 2 to tango – Outsourcing onderzoek

Tijdens het jaarlijkse EEE event van ChangeVision op 19 November zijn o.a. de resultaten van het ChangeVision outsourcing onderzoek getoond. Het is interessant om te zien dat iedere outsourcingrelatie begint met hooggespannen, en zelfs overspannen, verwachtingen, waarna een periode van, soms diepe, teleurstelling en frustratie volgt.Currently only available in Dutch.

Over schapen

Over schapen

De onbeperkte toegang tot informatie leidt ertoe dat management en ook diploma’s overbodig worden.Currently only available in Dutch.

IT Consultants, the modern day mercenaries?

IT Consultants, the modern day mercenaries?

Een eigentijdse interpretatie van Machiavelli’s mening over huurlingen. (uit “Il principe”, de vorst). Minder bekend, Machiavelli’s zijn afkeer van het gebruik van huurlegers of buitenlandse hulptroepen, wellicht omdat een hedendaagse context hiervoor nauwelijks nog aanwezig lijkt te zijn. Hoewel…

Currently only available in Dutch.

CIO Services overview – Prezi

Een prezi van CIO Services, waarin in het kort wordt uitgelegd waar CIO Services voor staat, en welke diensten wij leveren.A prezi on CIO Services, briefly explaining our vision and services.